Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΡΙΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ ΕΟΥΔΑ-CMAS ΚΑΛΥΜΝΟΣ 18-19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2011



ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΡΙΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ ΕΟΥΔΑ-CMAS ΚΑΛΥΜΝΟΣ 18-19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2011

Ολοκληρώθηκε το σχολείο Διεθνών Κριτών CMAS που διοργανώθηκε από την επιτροπή άπνοιας της ΕΟΥΔΑ στην Κάλυμνο στις 18-19 Ιουλίου 2011.

Το σχολείο Διεθνών Κριτών οργανώθηκε με έγκριση της Διεθνούς Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας CMAS και είχε ενταχθεί στα πλαίσια του καταδυτικού φεστιβάλ Καλύμνου.
Οι συμμετοχές ήταν από την Ελλάδα,την Κύπρο και την Ιταλία.

Την διεξαγωγή και το πρόγραμμα του σχολείου ανέλαβε ο ίδιος ο πρόεδρος της επιτροπής άπνοιας της CMAS Levent Ucuzal σε συνεργασία με τον Απόστολο Μπέλλο.

Στο σχολείο Διεθνων κριτών αναλύθηκαν οι νέοι κανονισμοί της CMAS για τους αγώνες ελεύθερης κατάδυσης που θα διοργανώνονται από αθλητικούς ομίλους της ΕΟΥΔΑ.

Στόχος των σχολείων  είναι να παρέχουν την απαραίτητη εκπαίδευση και γνώση στους υποψήφιους διεθνείς κριτές ώστε να μπορούν με γνώμονα την ασφάλεια και την αντικειμενικότητα να φέρουν εις πέρας αγώνες, πρωταθλήματα και διεθνείς διοργανώσεις καθώς και διοργανώσεις ρεκόρ με την αναγνώριση της ΕΟΥΔΑ της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και της CMAS.

Παρών στις διαδικασίες ήταν και ο αντιπρόεδρος της ΕΟΥΔΑ κος Αναγνώστου καθώς και ο κος Βασίλης Γραμματικός αντιπρόσωπος της Ελληνικής Ομοσπονδίας στην CMAS.

Στο σχολείο αναλύθηκαν οι νέοι κανονισμοί της CMAS για την στατική, την δυναμική, τα σταθερά βάρη, το jump blue,free immersion,καθώς και προϋποθέσεις και διαδικασίες για οργάνωση αγώνων και ρεκόρ.

Σημαντική υπήρξε η βοήθεια του Δημάρχου της Καλύμνου καθώς και του κου Κοπανέζου προέδρου της επιτροπής τουριστικής ανάπτυξης του δήμου.

Ιδιαίτερες προσπάθειες κατέβαλε ο κος Νικόλας Ρείσης πρόεδρος των ξενοδόχων της Καλύμνου, ο οποίος εκτός από την βοήθεια στην οργάνωση, φιλοξένησε την οργανωτική επιτροπή και διέθεσε την αίθουσα σεμιναρίων του ξενοδοχείου ΕΛΙΕΣ για την θεωρητική εκπαίδευση.

Η οργανωτική επιτροπή ευχαριστεί τους κκ Levent Ucuzal,τον Δήμαρχο Καλύμνου, τον κο Ρείση Νικόλα,τον κο Κοπανέζο Γιωργο ,τον κο Μουζουράκη Γρηγόρη καθώς και όλους όσοι βοήθησαν στην ολοκλήρωση του σημαντικού αυτού σχολείου.


























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου