Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΡΙΤΩΝ ΑΠΝΟΙΑΣ ΕΟΥΔΑ-CMAS

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το σχολείο κριτών άπνοιας της CMAS στην Αθήνα στις 20 και 22 Ιουνίου.

Το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο και οι αιτήσεις ξεπέρασαν κατά πολύ το όριο συμμετοχών, τόσο ώστε να προγραμματίζεται και δεύτερο σχολείο για το φθινόπωρο. 
Στο σχολείο κριτών αναλύονται οι νέοι κανονισμοί της CMAS για τους αγώνες ελεύθερης κατάδυσης που θα διοργανώνονται από τον επόμενο χρόνο από αθλητικούς ομίλους της ΕΟΥΔΑ.





Στόχος των σχολείων αυτών είναι να παρέχουν την απαραίτητη εκπαίδευση και γνώση στους υποψήφιους κριτές ώστε να μπορούν με γνώμονα την ασφάλεια και την αντικειμενικότητα να φέρουν εις πέρας αγώνες, πρωταθλήματα και διεθνείς διοργανώσεις καθώς και διοργανώσεις ρεκόρ με την αναγνώριση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και της CMAS.

Παρών στις διαδικασίες ήταν και ο αντιπρόεδρος της ΕΟΥΔΑ κος Αναγνώστου εκδηλώνοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον της ομοσπονδίας για τα αθλήματα της άπνοιας.

Η Επιτροπή Απνοιας της ΕΟΥΔΑ έχει επίσης οργανώσει σχολείο διεθνών κριτών της CMAS  τον Ιούλιο στην Κάλυμνο. 
Στο σχολείο αυτό των διεθνών κριτών θα παρίσταται ο αντιπρόεδρος της ΕΟΥΔΑ κος Αναγνώστου, ο πρόεδρος της επιτροπής άπνοιας Levent Ucuzal της CMAS καθώς και τα μέλη της επιτροπής άπνοιας της ΕΟΥΔΑ.

Στο σχολείο διεθνών κριτών θα συμμετέχουν τρία άτομα από κάθε κράτος και θα αποτελέσουν νέο δυναμικό που θα προάγει την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων άπνοιας της CMAS.





















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου